Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó

Piknik

Ízek és formák

 
 

 

Ízek és formák

SEGAL VIKTOR
ÍZEK ÉS FORMÁK

Képgaléria

Színek és ízek

 
 

 

Amikor az első szakácskönyvemet készítettük, magam sem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom a készítésével járó műhelymunkát: az ötleteléseket, a fotózásokat, a kötet szerkesztését. 

Mindezek miatt hatalmas lendülettel vetettem bele magam a folytatásba. Ezúttal más elv vezérelt: olyan ételeket találtam ki, amelyek nemcsak a számomra oly kedves fúziós konyhaművészetet teszik közérthetőbbé, hanem az étkezés valódi funkcióját: az együttlét örömét is képesek hangsúlyozni. Úgy állítottam össze az egyes fejezeteket, hogy a bennük szereplő fogások önmagukban is megállják a helyüket, de igazán együtt, tetszőleges számban, variációban kombinálva működjenek – újszerű, izgalmas ízekben és formákban gazdag egészet alkotva az asztalon. 

Szándékom ezúttal is ugyanaz: szeretnék minél több embert rávenni arra, hogy bátran dolgoztassák meg a fantáziájukat. Próbáljanak ki új színeket, ízeket, fűszereket, konyhai technológiákat, kombinációkat, alapanyagokat, legyenek bátrak, kreatívak és kísérletezők. Remélem, a következő oldalakon sikerül meggyőznöm majd önöket arról, hogy a leghétköznapibb, egyszerű, friss hozzávalókból is készíthető sokszínű, a megszokottól kissé eltérő ebéd vagy vacsora – akár saját magunk, akár a család vagy egy nagyobb baráti társaság számára is.

A könyv kapható a Líra, Libri, Alexandra,Tóthágas, Bookline hálózatában valamint a Tesco, Auchan, Cora áruházakban és független terjesztőknél országszerte.

Fogadjátok szeretettel

 

BOOOK Kiadó
Nyelv: magyar
Méret: 225 x 280 mm
Oldalszám: 256 oldal
Kötészet: táblaborító
Megjelenés: 2011

Képgaléria
English|Magyar