Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó

Ízek és formák

SEGAL VIKTOR

ÍZEK ÉS FORMÁK

Amikor az első szakácskönyvemet készítettük, magam sem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom a készítésével járó műhelymunkát: az ötleteléseket, a fotózásokat, a kötet szerkesztését. 

Mindezek miatt hatalmas lendülettel vetettem bele magam a folytatásba. Ezúttal más elv vezérelt: olyan ételeket találtam ki, amelyek nemcsak a számomra oly kedves fúziós konyhaművészetet teszik közérthetőbbé, hanem az étkezés valódi funkcióját: az együttlét örömét is képesek hangsúlyozni. Úgy állítottam össze az egyes fejezeteket, hogy a bennük szereplő fogások önmagukban is megállják a helyüket, de igazán együtt, tetszőleges számban, variációban kombinálva működjenek – újszerű, izgalmas ízekben és formákban gazdag egészet alkotva az asztalon. 

Szándékom ezúttal is ugyanaz: szeretnék minél több embert rávenni arra, hogy bátran dolgoztassák meg a fantáziájukat. Próbáljanak ki új színeket, ízeket, fűszereket, konyhai technológiákat, kombinációkat, alapanyagokat, legyenek bátrak, kreatívak és kísérletezők. Remélem, a következő oldalakon sikerül meggyőznöm majd önöket arról, hogy a leghétköznapibb, egyszerű, friss hozzávalókból is készíthető sokszínű, a megszokottól kissé eltérő ebéd vagy vacsora – akár saját magunk, akár a család vagy egy nagyobb baráti társaság számára is.

A könyv kapható a Líra, Libri, Alexandra,Tóthágas, Bookline hálózatában valamint a Tesco, Auchan, Cora áruházakban és független terjesztőknél országszerte.

Fogadjátok szeretettel

 

BOOOK Kiadó
Nyelv: magyar
Méret: 225 x 280 mm
Oldalszám: 256 oldal
Kötészet: táblaborító
Megjelenés: 2011

Képgaléria
« Előző könyv Minden könyv Következő könyv »
English|Magyar