Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó
2020. 03. 08.

Náray Erika vendége a MÜPA-ban: Segal Viktor

A nemzetközi hírű séf éveken át dolgozott külföldön, elegáns szállodákban és Michelin-csillagos éttermekben. Ma is sokfelé hívják, de amikor itthon van, irodalmi esteken, színházban, koncerteken találkozhatunk vele. Érdekes, olykor szokatlan jeleneteket látott már, sokféle emberrel, történettel találkozott, sorsok tárulhattak fel előtte. Sztárséfnek lenni kemény munka, de sokszor szórakoztató is. Segal Viktor szereti kitalálni, mi bújhat meg a felszín mögött.

2020.02.01.

Segal Viktor Borbás Marcsi műsorában

Marcsi ezúttal megmutatja, hogyan készíthetünk otthon túrót, ráadásul egy finom kalács receptjét is megosztja a nézőkkel. A vendége Segal Viktor lesz, aki pedig egy egzotikus túrós desszertet süt.

1 / 2 >
2019.10.07.

Királyok a konyhában

A főzés és a sütés bizonyos szint felett már-már művészet. Az ízekkel, formákkal, textúrákkal való kísérletezést pedig az ételek iránti rajongás, lelkesedés és szenvedély hajtja. Ez az egyik titka a jól sikerült végeredménynek. Na de mi a többi titok?

2019.09.26.

Áthangolás a Klasszik rádiónál

Tartalmilag és zenei kínálatában is megváltozott a Klasszik rádió 92.1 reggeli műsora. Horváth Gergely egy teljesen új, 21. századi és izgalmas műsort indított el, amihez olyan partnereket sikerült megnyernie, mint Segál Viktor séf, Lackfi János író és stratégiai partnerként a Liszt Ferenc Kamarazenekar.

1 / 5 >
2019.08.14.

Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál

Segal Viktor fesztiválséf ebédje Claude Debussy Szonátájához.

2019.05.29.

Közös főzés Borbás Marcsival

Elárulom, hogyan lehet különféle babokból egy igazán elegáns ételt varázsolni.

1 / 3 >
2019.05.19.

A Gourmet fesztivál gasztroszínpadán a Magyar Bocuse d’Or csapat

A Bocuse d’Or rangos világversenyén előkelő helyen végző magyar csapat idén is bemutatkozik a Gourmet közönségének

2019.04.03.

kiváló versengés a Kukkonia Junior Gastro Cup versenyen

Első alkalommal került megrendezésre a Kukkonia Junior Gastro Cup gasztronómiai verseny, amelyen a dél-szlovákiai vendéglátóipari-szakközépiskolák szakács- és pincérszakos tanulói mérték össze tudásukat.

2019.03.17.

Megmutatjuk Borbás Marcsival, hogyan készítsetek otthon egy isteni sütőtökös különlegességet

Házi tészta tönkölylisztből sütőtökkel, zsendicével az igazi ínyenceknek

2019.01.29

Bocuse d'Or 2019 Lyon

Egy kis visszatekintés. Így zajlott a Bocuse d'Or lyoni döntője.

2018.12.24.

Boldog Karácsonyt!

2018.11.15.

Sajtfogások - Kötet a magyar sajtok világáról

Sajtfogások - Legelőtől a tányérig címmel tekinti át a magyar sajtok világát Segal Viktor és Sándor Tamás számos receptet és fotót is tartalmazó, a napokban megjelenő könyve.

2018.10.16.

Interjú Segal Viktorral a Dining Guide-on

"Most az a célunk, hogy ha lehet, még közelebb hozzuk az emberekhez a Bocuse d’Ort, és még jobban a magukénak érezzék a magyar csapatot.

2018.09.21.

MERJ ADNI, MERJ KAPNI!

Köszönöm a Magyar Szervátültetettek Szövetsége meghívását.

2018.09.19.

Ridikül: Gasztrológia

A gasztronómiai különlegességek az utóbbi években az internet által egyre szélesebb körben elérhetővé váltak. Erről fogunk beszélgetni mai vendégeinkkel. Ha érdekelnek a részletek, tartsatok velünk!

  1 / 6   > >>
English|Magyar