Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó
2018.12.24.

Boldog Karácsonyt!

2018.11.15.

Sajtfogások - Kötet a magyar sajtok világáról

Sajtfogások - Legelőtől a tányérig címmel tekinti át a magyar sajtok világát Segal Viktor és Sándor Tamás számos receptet és fotót is tartalmazó, a napokban megjelenő könyve.

2018.10.16.

Interjú Segal Viktorral a Dining Guide-on

"Most az a célunk, hogy ha lehet, még közelebb hozzuk az emberekhez a Bocuse d’Ort, és még jobban a magukénak érezzék a magyar csapatot.

2018.09.21.

MERJ ADNI, MERJ KAPNI!

Köszönöm a Magyar Szervátültetettek Szövetsége meghívását.

2018.09.19.

Ridikül: Gasztrológia

A gasztronómiai különlegességek az utóbbi években az internet által egyre szélesebb körben elérhetővé váltak. Erről fogunk beszélgetni mai vendégeinkkel. Ha érdekelnek a részletek, tartsatok velünk!

1 / 3 >
2018.05.05.

The art of pairing

It is the first time in Romania when a dinner is conceived and presented by two international experts.

1 / 3 >
2018.02.06.

International Catering Cup

Csapatunk az Albatros Catering nyerte az első alkalommal rendezett International Catering Cup hazai döntőjét, amelyet a Sirha Budapest nyitónapján rendeztek a Hungexpo Vásárközpontban, így mi képviseljük Magyarországot jövő januárban, a lyoni Sirha-n szervezett nemzetközi döntőben.

2017.12.07.

Egy szerelem gasztronómiája

Már megtekinthető a hivatalos filmelőzetes. ITT

1 / 2 >
2017.11.11

Egy szerelem gasztronómiája utolsó jelenetét forgatta a stáb Segal Viktor konyhájában.

1 / 2 >
2017.09.29.

Depresso megnyitó

2017.08.14.

Kaposfest

2017.05.17.

Reggeli interjú a Classz FM-ben

1 / 4 >
2017.02.23.

A kávé nem csak fűszer, hanem inspiráció is.

NESPRESSO PILLANATOK - SEGAL VIKTOR Nespresso Atelier - Kávé ihlette kulináris élmények      

2016.10.03.

MEGTANULTAM, HOGY A LEGFONTOSABB A VENDÉG ÉS NEM AZ EGO. Interjú.

Kortárs gasztroarcokat bemutató sorozatban ezúttal Segal Viktorral beszélgettünk vendéglátásról, kritikus és felkészült vendégekről, sokéves tapasztalatokról és arról, miért nem kell mindenkinek megújítania a magyar konyhát. Teljes cikk.

2016.06.24.

Bisztró 25, az ország legkisebb pop up étterme Szent Iván éjjelén!

Különleges gasztronómiai élmény, Szent Iván éjjelén! Egyedülálló fine dining esemény Budapest belvárosában! Június 24-én a 25 éves Electrolux mindössze egyetlen asztallal megnyitja az ország legkisebb, csupán 25 órán keresztül nyitva tartó éttermét. Ez idő alatt a város legkülönlegesebb éttermeinek újító, szabadszellemű séfjei egyedi gasztronómiai alkotásokkal várják azokat a szerencséseket, akik asztalt foglalnak.

  1 / 5   > >>
English|Magyar