Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó

Általános éttermi tanácsadás

  • Étlapok és az azon szereplő ételek ellenőrzése minőség, megjelenés, felszolgálás szempontjából.
  • A szükséges személyzeti létszám és szakmák meghatározása. Személyzet képzésében való részvétel, különös tekintettel a szakácsok betanítása az új technológiák alkalmazásának vonatkozásában.
  • Beszállítók felkutatása, mely beszállítók biztosítani tudják a megfelelő minőségű/mennyiségű alapanyagokat és minden egyéb szükséges kiegészítőt, hogy az étlapon szereplő ételek mindegyike előállítható legyen a Megbízó által elvárt minőségben (különös tekintettel az esetlegesen szükséges külső hideg-melegkonyhai háttér, mint alapanyag előkészítő biztosítására).
  • Étlap, borlap összeállítása, frissítése.
  • Szükség szerint eszközök (étkészlet, evőeszközök) beszerzésében való javaslattétel és részvétel.
  • Éttermi üzleti tervek elkészítése, F&B területek gazdálkodásának átvilágítása.

 

Technológiai tanácsadás professzionális konyhák számára

  • Új technológiák betanítása
  • A Vákuum gép sokoldalúságának bemutatása, és az ehhez kapcsolódó technológiák betanítása.
  • Az étlapon szereplő ételek sous vide/lassú főzés receptúrájának közös kidolgozása, illetve a jelenleg hagyományos technikával készült ételek újragondolása.
  • A kombi sütő használata főzésre, lassú sütésre, rendezvények valamint csoportok gyorsabb kiszolgálására.
  • Hogyan tudják az új technológiák könnyebbé és gyorsabbá tenni az ételek kiadását, valamint a kritikus órákban a konyha hogyan tud egyenletesen jó minőségű ételeket készíteni.
  • Konyha géplistájának áttekintése olyan módon, hogy a szakácsok által elkészített étlapon szereplő ételek mindegyikének elkészítésére alkalmas legyen.
  • HACCP rendszer kialakítása.

 

Privát személyes catering

  • Exkluzív és nagyobb létszámú rendezvények, esküvők, gálavacsorák, fogadások gasztronómiai koncepciójának kidolgozása, kivitelezése és felügyelete, megbízható catering partnerekkel való együttműködésben.
  • Cégek számára főzőbemutatók, mobil főzőpartyk szakmai irányítása.
English|Magyar