Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó
2012. 05. 29.

Pacalpárbaj Segal Viktor és Bíró Lajos séfekkel

Izgalmas programnak ígérkezik a színpad programzáró csörtéje. A két egymással megvívó szakács először hagyományos pacalt készít, majd mindketten elkészítik saját újragondolt megoldásukat. Segal Viktor távol-keleti fúziós pacalt fog készíteni, Bíró Lajos pedig olasz ihletésű pacal carbonarát.„En garde!” 19:15 – 20.00 június 10-én vasárnap a Gourmet Fesztiválon (Millenáris Park, Miele Gasztroszinpad). Szeretettel várok...

2012. 05. 31.

Mintha színházi jeleneteket látnánk – Segal Viktor Raoul Dufy képéről

Segal Viktor éveken át dolgozott külföldön, Izraeltől Franciaországon át több helyen is, elegáns szállodákban és Michelin-csillagos éttermekben, volt, ahol 120 fős személyzetet irányított. A nemzetközi hírű séf Raoul Dufy képét választotta ehhez a beszélgetéshez. Az interjút Eszéki Erzsébet készítette, eredeti forrása:   Pesti Műsor Olyan érzésem van a kép láttán, mintha színházat látnánk, még két függöny is határolja a...

2012. 04. 10.

a Katona, a filozófus meg a séf

Április 19-én, 19 órától, KETTŐSPONT új sorozat második estjén A filozófus című előadáshoz (Gothár Péter rendezése) kínálunk művészeti- kulináris "csemegét". Az egyetlen alkalomra készülő produkció máshonnan láttatja, különféle művészeti ágakkal járja körbe a Katona József Színház A' filozófus című előadásából kiragadott jelenetet. A kiragadott témához illő irodalommal, zenével, ízes, a művészet, az irodalom és a gasztronómia...

1 / 2 >
2012. 03. 22.

MÁKOS GUBA a fúzió jegyében

Célom az volt, hogy ha az ember megkóstolja a desszertet, azt érezze, hogy ez egy mákos guba, amihez régen baracklekvár járt, de most a fúzió jegyében sok izgalmas ízzel gazdagodott. Stílusához hozzátartozik a textúra és a hőmérséklet játéka. Fotó: Nagy Balázs Az alap egy mákos kelt tészta, rajta egy vaníliás mák-mousse szobahőmérsékleten. Az egész kompozíciót beleforgattam egy pirított borsos, mákos, fahéjas...

1 / 3 >
2012. 03. 09.

ÚJ HELY, ÚJ KIHÍVÁS

Február végén megnyílt a Bagatellini Kávézó (Mom Park alsó színtje). Kitaláltam ide illő szendvicseket, a pohár szendvicstől a curry-s csirke salátán át, egészen a fúziós szendvicsig. Kellemes felfedezést és jó étvágyat kívánok hozzá!

2012. 02. 24.

Vacsorámra minden hely elkelt, de ígérem lesz még hasonló alkalom!

       

2012. 02. 06.

FINOMSÁGOK JAZZAL FŰSZEREZVE-interaktiv beszélgetés

Február 11. 20.00 Marczibányi Téri Müvelődési Központ Konzervnyító Akciocsoport tagjaival: Ávéd János-szaxofon, Bacsó Kristóf-szaxofon, Barcza Horváth József-nagybőgő, Dés András-ütőhangszerek, Lukács Miklós-cimbalom, Oláh Szabolcs-gitár, Szabó Dániel-zongora

2012. 02. 22.

Szendvics pohárban!

Mi is az a szendvics pohárban? Megtudhatják a Csak csajok műsorából. Megkóstolni pedig a Villa Bagatelle -ben lehet.

1 / 9 >
2012. 01. 09.

Éjszakai élményműszak a Brót pékségben!

Bió kifliket, pisztáciás csigákat, teljes kiőrlésű kenyereket és még sok minden mást is készítettünk. Köszönet ezért az izgalmas kalandért Csák Lászlónak a Villa Bagatelle Brót pékségének vezetőjének és fantasztikus csapatának.

1 / 11 >
2011. 10. 12.

Második könyvem sajtótájékoztatója képekben

1 / 4 >
2011. 09. 22.

Ízek és formák

Örömmel értesítem, hogy megjelent a második szakácskönyvem ! A könyvben ezúttal is 75 recept található, szemet gyönyörködtető fotókkal, ezenkívül menüjavaslatok, kis fűszerszótár, és a csokoládé és kenyerek rejtelmeibe is bevezető oldalak. Kapható a Líra, Libri, Alexandra, Tóthágas, Bookline hálózatában valamint a Tesco, Auchan, Cora áruházakban és független terjesztőknél országszerte. Fogadjátok szeretettel

1 / 3 >
2011. 09. 10.

Második könyvem már a nyomdában!

Ízek és formák címmel hamarosan megjelenik legújabb szakácskönyvem!

2011. 09. 05.

Kóstoló a világsztárok kedvenceiből!

Szeptember 6-án (kedd) és 9-én (péntek) megfőzzük együtt Antonio Banderas filmcsillagnak és Bill Clinton államférfinak feltálalt ételeket, s közben exkluzív sztorikat hallgathatnak. További információk és jelentkezés: Csillagánizs Főzőiskola

1 / 4 >
2011. 08. 10.

Eger

Borokkal, sajttal és lekvárral fűszerezve. Köszönet: St.Andrea és Bolyki pincészeteknek, Sándor Tamás sajtkészítő mesternek és Hering Lacinak a fantasztikus szomolyai lekvárfőzőnek!

1 / 5 >
2011. 07. 05.

Kostoló a nagyvilágból

A Baldaszti's gourmet üzlet új csillagnak ígérkezik a budapesti gasztronómiai égbolton. Július 26-án (kedd) és július 27-én (szerda) az ő kínálatukból válogatok: különleges és mostanáig itthon nem forgalmazott alapanyagaiból és fűszereiből készítek menüt.  További információ és jelentkezés a Csillagánizs Főzőiskolában. 

<< <   5 / 6   > >>
English|Magyar