Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó
1 / 3 >
2012. 03. 09.

ÚJ HELY, ÚJ KIHÍVÁS

Február végén megnyílt a Bagatellini Kávézó (Mom Park alsó színtje). Kitaláltam ide illő szendvicseket, a pohár szendvicstől a curry-s csirke salátán át, egészen a fúziós szendvicsig. Kellemes felfedezést és jó étvágyat kívánok hozzá!

2012. 02. 24.

Vacsorámra minden hely elkelt, de ígérem lesz még hasonló alkalom!

       

2012. 02. 06.

FINOMSÁGOK JAZZAL FŰSZEREZVE-interaktiv beszélgetés

Február 11. 20.00 Marczibányi Téri Müvelődési Központ Konzervnyító Akciocsoport tagjaival: Ávéd János-szaxofon, Bacsó Kristóf-szaxofon, Barcza Horváth József-nagybőgő, Dés András-ütőhangszerek, Lukács Miklós-cimbalom, Oláh Szabolcs-gitár, Szabó Dániel-zongora

2012. 02. 22.

Szendvics pohárban!

Mi is az a szendvics pohárban? Megtudhatják a Csak csajok műsorából. Megkóstolni pedig a Villa Bagatelle -ben lehet.

1 / 9 >
2012. 01. 09.

Éjszakai élményműszak a Brót pékségben!

Bió kifliket, pisztáciás csigákat, teljes kiőrlésű kenyereket és még sok minden mást is készítettünk. Köszönet ezért az izgalmas kalandért Csák Lászlónak a Villa Bagatelle Brót pékségének vezetőjének és fantasztikus csapatának.

1 / 11 >
2011. 10. 12.

Második könyvem sajtótájékoztatója képekben

1 / 4 >
2011. 09. 22.

Ízek és formák

Örömmel értesítem, hogy megjelent a második szakácskönyvem ! A könyvben ezúttal is 75 recept található, szemet gyönyörködtető fotókkal, ezenkívül menüjavaslatok, kis fűszerszótár, és a csokoládé és kenyerek rejtelmeibe is bevezető oldalak. Kapható a Líra, Libri, Alexandra, Tóthágas, Bookline hálózatában valamint a Tesco, Auchan, Cora áruházakban és független terjesztőknél országszerte. Fogadjátok szeretettel

1 / 3 >
2011. 09. 10.

Második könyvem már a nyomdában!

Ízek és formák címmel hamarosan megjelenik legújabb szakácskönyvem!

2011. 09. 05.

Kóstoló a világsztárok kedvenceiből!

Szeptember 6-án (kedd) és 9-én (péntek) megfőzzük együtt Antonio Banderas filmcsillagnak és Bill Clinton államférfinak feltálalt ételeket, s közben exkluzív sztorikat hallgathatnak. További információk és jelentkezés: Csillagánizs Főzőiskola

1 / 4 >
2011. 08. 10.

Eger

Borokkal, sajttal és lekvárral fűszerezve. Köszönet: St.Andrea és Bolyki pincészeteknek, Sándor Tamás sajtkészítő mesternek és Hering Lacinak a fantasztikus szomolyai lekvárfőzőnek!

1 / 5 >
2011. 07. 05.

Kostoló a nagyvilágból

A Baldaszti's gourmet üzlet új csillagnak ígérkezik a budapesti gasztronómiai égbolton. Július 26-án (kedd) és július 27-én (szerda) az ő kínálatukból válogatok: különleges és mostanáig itthon nem forgalmazott alapanyagaiból és fűszereiből készítek menüt.  További információ és jelentkezés a Csillagánizs Főzőiskolában. 

2011. 05. 29.

Jakupcsek... mert érdekel

Az ország egyik legnépszerűbb beszélgetős műsorának vezetője, Jakupcsek Gabriella riportot készített velem. A május 29-én adásba került riport állítólag hosszú idő óta a legnézettebb epizód volt. A promó megtekinthető a YouTube-on.

1 / 18 >
2011. 01. 22.

"Színek és ízek" kiállítás

2011. január 19-én nyílt meg Baráth Áronnal közös kiállításunk, Színek és ízek címmel, a G13 Galériában. A kiállításon azokat a festményeket mutattuk be, melyeket Baráth Áron festőművész készített első szakácskönyvem, a Színek és ízek számára. A festmények mindegyike a könyv egy-egy fejezetét illusztrálja, az azokban szereplő hozzávalókat jeleníti meg absztrakt formában. A kiállítás megnyitóján minden festményhez azonos témájú...

1 / 21 >
2010. 11. 12.

Első könyvem "színek és ízek" sajtótájékoztatója

2010. november 11-én mutattuk be első szakácskönyvemet, a Színek és ízek-et a DropShop borbárban. Az újságírók találkozhattak a könyv alkotóival, és meg is kóstolhattak néhányat a könyvben szereplő ételek közül.

<< <   5 / 5  
English|Magyar