Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó
1 / 3 >
2015.09.17.

Tökéletes Piknik

Egy pléd, egy piknikkosár és már csak a jó társaság kell, hogy a szabadban kiélvezzük az indián nyár napsugarait.

1 / 7 >
2015.08.

SOK FŰSZER, DE ÉSSZEL – megnyílt Segal Viktor konyhája

Tovább a cikkre. Amennyiben érdeklődését felkeltettem kérem, iratkozzon fel  hírlevelünkre Vacsorázzon Segal Viktor konyhájában Facebook oldala itt. Fotók: Kaunitz Tamás/Szinbád

1 / 2 >
2015.07.04.

Red Bull Air Race Catering

Red Bull Air Race Budapest az Albatros Party Sevice csapatával. Red Bull Air Race

1 / 3 >
2015.04.21.

Seoul, Korea

2015.04.01.

Segal Viktor és az őrült szakácsok

http://magyarkonyhaonline.hu/evad-a-pokolban

2015.03.01.

Ízzel-lélekkel a Tábitháért

Nálam már hagyománynak számít, hogy odaállok ilyen ügyek mellé, legyenek beteg gyermekek, akár a Bátor Tábor részéről, vagy akár mélyszegénységben élők, akár olyan, bajba jutott családok, mint akikkel a Tábitha ház foglalkozik. Sokan kérdezik, hogy talán azért, mert nálam is van ilyen probléma családban? Szerencsére nincs, és úgy gondolom, nem kell személyes érintettség ahhoz feltétlenül, hogy az ember belső igényt érezzen a segíteni akarásra. És...

1 / 3 >
2014.08.22.

Töltsük meg együtt 1000 gyerek táskáját

Az Iskolakezdés együtt! című, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet által indított segélyakcióhoz kapcsolódóan kiállítás nyílt az Allee Bevásárlóközpontban.

2014.06.28.

Egy jó kis ibolyaecetes görögdinnye saláta recept

RTL Klub, Trendmánia c. adásában. A tovább gombra kattintva megnézhető a műsor. A recept 15.33-nál kezdődik.

1 / 6 >
2014.06.01.

AUDI DTM Catering (Német Túraautó Bajnokság) VIP Lounge, Hungaroring

1 / 4 >
2014.03.12.

Magyar Bocuse d'Or döntő

Fotó: E-motion Pictures / Terei Miklós

1 / 3 >
2014.01.12.

Gasztro tárlatvezetés képekben a Szépművészeti Múzeumban

2014. 01. 09.

MÚZEUM + SZENVEDÉLY

Sok szeretettel várok minden érdeklődőt január 16-án csütörtökön, 19.00-kor a Szépművészeti Múzeumban (II. emelet, Holland Gyűjtemény) Segal Viktor További információk: www.szepmuveszeti.hu

1 / 7 >
2013. 09. 19.

Kerti Piknik

Szakácskönyvem sajtótájékoztatója 

2013. 07. 13.

Sűrítés

Mivel és milyen technikával sűrítünk?   Hogyan sűrítsünk saját anyaggal, jeges vajjal, tojással vagy éppen xantánnal? A Magyar Konyha nyári számában tízenhat módszert mutatunk be , amellyel kiválthatjuk a rántást. A sűrítésről a legtöbb embernek a rántás jut az eszébe. Pedig számtalan más mód létezik, hogy megváltoztassuk egy étel állagát, sok esetben pedig nem is szükséges sűríteni az ételt, csupán megszokásból tesszük...

2013. 07. 14.

Harmadik Segal szakácskönyv!

    Harmadik Segal szakácskönyv!

<< <   2 / 5   > >>
English|Magyar